BIKINI BARBIE: Paris Hilton na odmoru u Grčkoj pokazala zavidnu figuru u ružičastom (FOTO)

Karizmatična poduzetnica nosila je ružičaste tonove mnogo prije nego što je tzv. "Barbiecore" trend zavladao Hollywoodom.

  • Žena

  • 11. Avg. 2023  

  • 0

Paris Hilton pokazala je svoju zavidnu figuru u ružičastom leopard bikiniju kad je na Instagramu podijelila nove fotografije sa svog odmora u Grčkoj.

"Bikini Barbie", kratko i jasno je napisala 42-godišnja Paris u opisu Instagram objave. Na fotografijama se vidi kako Hilton uživa na jahti u bikiniju koji je iskombinirala s bijelim Guccijevim espadrilama s ružičastim vezicama. Svoju kombinaciju za odmor na luksuznom brodu finalizirala je bijelim sunčanim naočalama te zalizanom kosom.

Popularna Paris na nekoliko se fotografija polijeva šmrkom na palubi, a na jednoj fotografiji se kupa u moru, plutajući u kristalno čistoj vodi.

"Trebala si glumiti u Barbie filmu!", jedan je obožavatelj komentirao njezinu objavu, dok je drugi dodao da je Margot Robbie bila fenomenalna, ali da je Paris mogla biti još bolja.

"Visoke potpetice na palubi, to je toliko Paris Hilton!", također je komentar u kojima njezinini obožavatelji pišu da Paris "ne stari".

Inače, ružičasta je već dugo prepoznatljiva boja Paris Hilton, a ta karizmatična poduzetnica nosila je ružičaste tonove mnogo prije nego što je tzv. "Barbiecore" trend zavladao Hollywoodom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...