PRAZNIČNA ATMOSFERA: Paris Hilton pozirala sa majkom, izgledaju kao sestre (FOTO)

Serija fotografija Paris i njene majke skupila je više od 215 hiljada lajkova.

  • Žena

  • 12. Dec. 2022  12. Dec. 2022

  • 2

Paris Hilton na Instagramu je objavila nekoliko slika na kojima pravi božićne kolače i otvara poklone u društvu svoje majke Kathy Hilton, a svi su ostali zapanjeni majčinom mladolikošću.

Paris je ušla u 42. godinu života, a njezina majka ima tek 63 godine i njih dvije doista više nalikuju na sestre nego na majku i kćer, što su primijetili i brojni njeni obožavatelji.

Obožavatelji ih hvale

"Pa one izgledaju poput sestara", napisao je jedan korisnik Instagrama, a drugi je pak samo oduševljeno uskliknuo: "Sestre!"

"Preslatke ste", dodao je treći korisnik, a neko je konstatirao da njima uopće ne trebaju tretmani za pomlađivanje i da su savršene ovakve kakve jesu. 

Serija fotografija Paris i njene majke skupila je više od 215 hiljada lajkova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...