DEMOKRATSKA FRONTA ČVRSTO ODLUČILA: "Nema podrške kandidatu za načelnika Velike Kladuše, ni potpisa na dokumentu"

DF nije potpisnik nikakvog dokumenta po kojem Amir Purić ima podršku naše političke organizacije..

  • Politika

  • 02. Jun. 2024  

  • 0

Demokratska fronta demantirala je informaciju koja je pojavila u javnosti a tiče se podrške Amiru Puriću (NS) kao kandidatu za načelnika Općine Velika Kladuša.

- Demokratska fronta ima jasan stav o podršci jednom i zajedničkom kandidatu svih probosanskih stranaka za načelnika Velike Kladuše. Unatoč dobroj volji koja je sa strane DF-a iskazana činjenica je da postoje dvije grupacije probosanskih stranaka te je samim time podrška jednom i zajedničkom kandidatu onemogućena.

DF nije potpisnik nikakvog dokumenta po kojem Amir Purić ima podršku naše političke organizacije..

Ukoliko se sve probosanske stranke dogovore oko jednog kandidata podrška DF-a sigurno neće izostati, poručili s iz DF-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...