POČELA IZBORNA NOĆ U SNS: Stigli Vučić i Brnabić, stiglo i posluženje (VIDEO)

Konobari konstantno donose poslužavnike i ovale.

  • Regija

  • 02. Jun. 2024  

  • 0

U sjedištu Srpske napredne stranke na Novom Beogradu počelo je okupljanje funkcionera ove partije i novinara koji će odatle pratiti izbornu noć. Stiglo je posluženje, a nedavno su u štab naprednjaka došli i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednica Skupštine Srbije Ana Brnabić, prenosi Nova.rs.

Kao da se širom Srbije ništa ne dešava i da iz sekunda u sekund ne stižu snimci call centara, organizovanog glasanja, napada na političare opozicije i razbijanja glava novinarima, u sjedištu Srpske napredne stranke stiže posluženje.

Konobari konstantno donose poslužavnike i ovale.

U sjedište stranke nedavno su doći i Vučić i Brnabić.

Ne bije se narod, nego batinaši tuku poštene ljude iz SNS zato što ne mogu da ih pobijede. I večeras ćemo da pobijedimo još ubjedljivije nego prošli put“, rekao je Vučić, odgovarajući na pitanje Žakline Tatalović, novinarke N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...