BOGU PLAKAT: Nevjerovatna greška na izbornom plakatu desničarskog DP-a, redaju se komentari…

Njihov je slogan tako: "Rodna polja da, rodna ideologodija ne".

  • Regija

  • 06. Jun. 2024  06. Jun. 2024

  • 0

U Domobranskoj ulici u središtu Karlovca osvanuo je "jumbo plakat" desničarskog Domovinskog pokreta u kojemu Stephen Nikola Bartulica pozira s predsjednikom stranke Ivanom Penavom uz slogan: "Rodna polja da, rodna ideologija" ne!"

No, kad se malo bolje pogleda u plakat uviđa se da umjesto riječi "ideologija" piše "ideologodija". Njihov je slogan tako: "Rodna polja da, rodna ideologodija ne".

image

-Je li dizajner plakata malo popio, je li Bartulica uzeo jeftiniji jumbo plakat, ili plakat s greškom da uštedi s obzirom na besparicu, je li moguće da im konkurencija "amputira", samo su neki od šaljivih komentara u Karlovcu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...