PRVI PUT JAVNO: Tarik Filipović iznenadio priznanjem o svojoj punici –„Naslušao sam se svega…“

''Zar stvarno? Ma dobro, dobro...'', priča Tarik.

  • Estrada

  • 06. Jun. 2024  

  • 0

Jelena Rozga osvojila je nagradu za regionalnu zvijezdu i pred kamerama Nove TV otkrila sve o rigoroznoj dijeti koje se mora pridržavati. Crvenim su tepihom prošetali i Nina, Tony, Škoro, friško razvedeni Dragana Mirković i Haris Džinović te brojne domaće zvijezde. 

Nagrađeni su i formati Nove TV. Najbolji show je Tvoje lice zvuči poznato. Pobjedniku Alenu Bičeviću još se nisu slegnuli dojmovi.

alt

Modno usklađeni Tarik i Lejla Filipović već su detaljno isplanirali godišnji odmor, koji će djelomično provesti i s Lejlinom majkom.

Evo kako se slaže s punicom.

''Ja sam se naslušao prije braka i viceva s punicama i priča o punicama, ali moja punica mi je kao druga mama. Baš se stvarno jako volimo! Ja kad to kažem u muškom društvu, pogledaju me i pitaju ''Zar stvarno? Ma dobro, dobro...'', priča Tarik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...