REAKCIJA PRVOG ČOVJEKA NES-a: “Bošnjaci nisu vlasništvo jednog čovjeka ili jedne stranke”

"Je li to za SDA penzioneri, poljoprivrednici i žrtve nasilja u porodici nisu bošnjački nacionalni interes?", pita Ogrešević.

  • Politika

  • 13. Jun. 2024  13. Jun. 2024

  • 1

Povodom incidenta na sjednici Doma naroda Parlamenta Federacije BiH reagirao je i predsjednik stranke NES, Nermin Ogrešević.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Bošnjaci nisu vlasništvo jednog čovjeka ili jedne stranke! Zašto je Muamer Zukić pozvao Bošnjake na bojkot i napuštanje sjednice Doma naroda Parlamenta Federacije BiH? Zašto bi neko napustio sjednicu kada može pomoći penzionerima ili žrtvama nasilja u porodici?

Baška to što su delegati okupljeni oko SDA na prošloj sjednici Doma naroda Federacije BiH zagorčali život poljoprivrednicima.

Je li to za SDA penzioneri, poljoprivrednici i žrtve nasilja u porodici nisu bošnjački nacionalni interes?

Za NES jesu! I to u samom vrhu nacionalnih interesa. To je patriotizam", rekao je Nermin Ogrešević.

Bošnjaci nisu vlasništvo jednog čovjeka ili jedne stranke! Zašto je Muamer Zukić pozvao Bošnjake na bojkot i napuštanje...

Objavljuje Nermin OgresevicČetvrtak, 13. lipnja 2024.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...