IZLAZI NA MEGDAN DODIKOVOM BORISU JERINIĆU: Slobodan Dragičević kandidat SDS-a za gradonačelnika Doboja

PDP ipak nije zvanično podržao ovu kandidaturu.

  • Politika

  • 29. Jun. 2024  

  • 0

Slobodan Dragičević kandidat je Srpske demokratske stranke (SDS) za gradonačelnika Doboja.

Njegovu kandidaturu podržale su opozicione stranke - Lista za pravdu i red Nebojše Vukanovića i Narodni front.

Kako RTRS saznaje, PDP ipak nije zvanično podržao ovu kandidaturu.

Predsjednik SDS-a Milan Miličević rekao je da Dragičević posjeduje znanje i hrabrost, kao i da podmlađeno rukovodstvo Gradskog odbora ima kapacitet za pozitivne promjene.

Dragičević, koji je rodom iz Doboja, a živi i radi u Banjaluci, rekao je da će, ukoliko bude izabran za gradonačelnika, svoje djelovanje zasnivati na razvoju pet stubova - obrazovanje, ekonomija, nauka, tradicija i kultura, uz fokus na mlade.

- Obavezujem se da ću svojim iskustvom omogućiti da novi projekti, koje bi donijeli u Doboj, mogli da pokrenu privredu i to je ono što je najbitnije - naveo je Dragičević.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...