ZAVEDI ME, RAZVEDI ME: Popularni hrvatski pjevač otkrio zašto je došlo do raspada braka s bivšom časnom sestrom..

Zdravka je život šamarao sa svih strana. Zbog prometne nesreće u Crnoj Gori ostao je u invalidskim kolicima, a prije četiri godine izgubio je sina Tomislava.

  • Estrada

  • 03. Jul. 2024  

  • 0

Višestruki pobjednik Splitskog festivala, Zdravko Škender, čije su ploče prodane u zlatnim, dijamantnim i platinastim tiražima, uspjeh duguje poznatom dalmatinskom dišpetu.

-Rekao sam nekim svojim kolegama, kako sam ja u to vrijeme imao kafić u Šibeniku koji se zvao Piano, da će gore stajati neke nagrade koje ću ja osvojiti na Splitskom festivalu. Oni nisu vjerovali, mislili su da sam pukao. I stvarno se to dogodilo. Imao sam dišpet, inat, došao sam na Splitski festival 1988. godine s pjesmom 'Ne mogu da te zaboravim', s kojom mi se okrenuo život."

Zdravka je život šamarao sa svih strana. Zbog prometne nesreće u Crnoj Gori ostao je u invalidskim kolicima, a prije četiri godine izgubio je sina Tomislava.

"Mene glazba inače nadahnjuje. To je smisao mog života. Ja tu crpim jednu energiju, posebno hranim svoju dušu. Sve tegobe koje su mi se dogodile, koje sam imao u životu, uz pomoć glazbe uspio sam preboljeti. Hvala Bogu, dandanas sam tu gdje jesam. Moj je najveći uspjeh što sam pobijedio svoju sudbinu'', kaže.

"Istina je da sam veliki vjernik, tako sam odgojen. Moja obitelj naučila me uvijek prije spavanja izmoliti Očenaš. Mislim da to nisam nikad u životu, do dandanas preskočio. Često se obraćam Bogu kad sam u najtežim situacijama. Imam osjećaj da mi uz pomoć tih molitvi Bog uvijek da ruku, kad god padnem, da me digne'', priča za In Magazin.

U braku je bio s nekadašnjom časnom sestrom.

''Moj se brak, nažalost, raspao krivnjom trećih osoba. Najteže je izgubiti sina, ali mislim poslije toga i brak.'' 

Ipak, ljubavnu sreću opet je pronašao.

"Ja sam sad našao jednu novu suputnicu, istomišljenici smo u glazbi i jako me podržava, daje mi dodatnu energiju, puls u leđa. To je Ana, s kojom imam sada suživot i mogu reći da sam jako sretan'', kaže. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...