DRITAN ABAZOVIĆ POVODOM 13. JULA: "Nadam se da ćemo naredni Dan državnosti dočekati bez kriminala i nacionalizma"

Abazović je kazao da jedino pomirena, stabilna i ekonomski snažna Crna Gora ima perspektivu.

  • Regija

  • 12. Jul. 2024  

  • 0

Nadam se da ćemo naredni Dan državnosti dočekati bez kriminala i nacionalizma koji, nažalost, ponovo uzimaju maha, poručio je predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović povodom 13. jula - Dana državnosti, dodajući da trenutna vladajuća većina nema volju ni snagu da se suprotstavi negativnim tendencijama, čak naprotiv, radi sve da se one zažive.

Abazović je kazao da jedino pomirena, stabilna i ekonomski snažna Crna Gora ima perspektivu da bude društvo pomirenih građana koji imaju jednaku šansu da žive i stvaraju u cilju sveukupnog prosperiteta Crne Gore.

On navodi da se građanima obećavao ekonomski prosperitet, a da su dobili samo nova enormna zaduženja, snaženje kriminalnih grupa i produbljivanje nacionalnih podjela.

"Neka nam ovaj 13. jul bude podsjetnik na snagu jedinstva, solidarnosti i odlučnosti da zajedno radimo na očuvanju antifašističkih, evropskih i građanskih vrijednosti i unaprjeđenju naše zemlje. Budimo ponosni na našu prošlost i inspirisani za buduće uspjehe", zaključio je Abazović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...