SPEKTAKL KAKAV SE NE PAMTI: Na svadbu sina azijskog milijardera došli i bivši svjetski premijeri, glumci, starlete... (FOTO, VIDEO)

Trenutke s vjenčanja su podijelile i sestre Kardashian koje su nosile tradicionalnu indijsku odjeću

  • Estrada

  • 13. Jul. 2024  

  • 0

Najmlađi sin najbogatijeg čovjeka u Aziji, Anant Ambani, vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom Radhikom Merchant u subotu.

Vjenčanje i svadbena slavlja uoči ceremonije su već mjesecima u centru pozornosti, a završna ceremonija je ispunila sva očekivanja. Anant i Radhika okrunili su svoju ljubav, a u slavlju su im se pridružile brojne slavne zvijezde, tajkuni i političari...

image

Obitelj Ambani  Sujit Jaiswal/Afp

Vjenčani rituali započeli su u petak tradicionalnom hinduističkom vjenčanom ceremonijom, a nastavit će se kroz sljedećih nekoliko dana. Par se vjenčao u Jio Word Convention centru, koji je u vlasništvu obitelji Ambani. Na popisu gostiju našla su se neka od najpoznatijih svjetskih imena, uključujući bivše britanske premijere Tonyja Blaira i Borisa JohnsonaKim i Khloe Kardashian, AdeleLanu Del ReyJohna Cenu i brojne druge, prenosi ABC News.

Na društvenim mrežama su osvanule snimke ulazaka mladenaca. Anant se tijekom ulaska pozdravljao s gostima, a pratio ga je otac Mukesh.

Radhika je imala još spektakularniji ulazak na vjenčanje. Kako pokazuju snimke na TikToku, mladenku su pred goste doveli u brodiću, a ona nije skidala osmijeh s lica.

Nakon što su se službeno vjenčali, par je i zaplesao.

Trenutke s vjenčanja su podijelile i sestre Kardashian koje su nosile tradicionalnu indijsku odjeću, koju su za njih, ali i za ostale internacionalne goste, omogućili domaćini. Kim je nosila crveni sari, dok je Khloe zablistala u sariju sa zlatnim detaljima.

image

Kim Kardashian i Khloe Kardashian

Pažnju je privukao i John Cena koji je odjenuo tradicionalno indijsko odijelo u plavoj i bijeloj boji.image

John Cena Punit Paranjpe/Afp

Na vjenčanje su stigli i Priyanka Chopra i njezin suprug, glazbenik Nick Jonas. Priyanka je nosila žuti sari s raznim detaljima, dok je Nick nosio ružičasti sherwani i bijele hlače.

image

Priyanka Chopra Jonas i Nick Jonas Sujit Jaiswal/Afp

Na vjenčanju je nastupao Rema, nigerijski pjevač poznat po hitu "Calm Down".

Vjenčanju su prisustvovale i bolivudske zvijezde, među njima Amitabh BachchanShah Rukh KhanRanbir Kapoor i brojni drugi, koji su se kasnije skupili i zaplesali zajedno na poznate bolivudske pjesme.

Inače, Mukesh Ambani je deveti najbogatiji čovjek na svijetu, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na 116 milijardi dolara. U Aziji je on najbogatiji čovjek, a njegova tvrtka Reliance Industries godišnje zaradi više od 100 milijardi dolara. Obitelj Ambani posjeduje i poznatu Antiliu, zgradu na 27 katova koja se smatra drugom najskupljom kućom na svijetu, a vrijedi milijardu dolara.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...