NI RIJEČI O "CIGANIJI POPRILIČNOJ": Dodik hvalio Đokovićev poraz na Wimbledonu kao da je pobjeda

Dodik je istakao da, iako je pobjeda izostala u finalu Wimbledona, Đoković je pokazao zašto je najbolji teniser svih vremena.

  • Politika

  • 14. Jul. 2024  

  • 0

"Najveći srpski teniser svih vremena Novak Đoković ponovo je svojim sportskim umijećem, samo četrdesetak dana nakon operacije koljena i kratkog oporavka, napravio seriju sjajnih rezultata", rekao je predsjednik bh. entiteta Rs Milorad Dodik.

Dodik je istakao da, iako je pobjeda izostala u finalu Wimbledona, Đoković je pokazao zašto je najbolji teniser svih vremena.

"Svim obožavaocima širom svijeta priuštio je nezaboravne trenutke tokom cijelog turnira, a dijelu publike u Engleskoj očitao zasluženu lekciju zbog nepristojnog ponašanja", naveo je Dodik.

Kaže da je sve u Rs, koji za njega navijaju, učinio veoma ponosnim.

"Novače, hvala Vam što ste nepresušni izvor inspiracije i pozitivni uzor svim mladim generacijama. Želim Vam puno uspjeha u nastavku karijere, dobro zdravlje i da još dugo gospodarite svjetskim teniskim terenima", rekao je Dodik.

Podsjećamo, prošle godine Dodik je izvrijeđao Novaka Đokovića i njegovu porodicu nazivajući ih "ciganijom popriličnoj". 

“Mada su, mogu ti reći, malo ovi Đokovići teški u pi**u materinu, uf… Naši ljudi to doživljavaju na emociju, a kada uđeš u posao auuu.. Ciganija poprilična mogu ti reći… Oni saradnici njegovi, još izgubi…”

Sve to možete pogledati u videu ispod:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...