KO GA NE ZNA SKUPO BI GA PLATIO: Dodik je za Đokoviće govorio da su "teška ciganija", sad se diči njime!

Podsjećamo, u aprilu 2023. godine javnost je bila poprilično uznemirena Dodikovim izjavama o porodici Đoković.

  • Mini market

  • 04. Avg. 2024  04. Avg. 2024

  • 0

"Čestitam našem Novaku Đokoviću na olimpijskom zlatu i medalji koja mu je nedostajala u karijeri. Pokazao si šta u sportu znače borbenost i želja", napisao je predsjednik manjeg bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik na društvenoj mreži X nakon što je srbijanski teniser osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, što je jedina preostala medalja koja mu je nedostajala u karijeri.

"Srpski narod je ponosan na tebe i činjenicu da je najbolji teniser svih vremena među nama", istakao je Dodik.

 Podsjećamo, u aprilu 2023. godine javnost je bila poprilično uznemirena Dodikovim izjavama o porodici Đoković.  „Mada, mogu ti reći, teški ovi Đokovići u p.m...Ljudi sve to doživljavaju na emocije, ali kad uđeš u posao, uf...Ciganija poprilična, mogu ti reći“.  Izgovorio je to Milorad Dodik pred (mislio je - ugašenim) kamerama Radio-Televizije Srbije. Dodik se nakon toga izvinio porodici Đoković, što je također poprilično iznenadilo, no kada god se hvali uspjesima Novaka Đokovića na društvenim mrežama fanovi ga na to podsjete.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...