NIJE TO LIJEPO REĆI, ALI...: Glumica Bojana Gregorić Vejzović otkrila s kime joj je bilo najgore...

Bojana je u braku s glumcem Enesom Vejzovićem u kojemu su dobili dvoje djece, sina Raula i kćer Zoe.

  • Estrada

  • 20. Jul. 2024  

  • 0

Glumica Bojana Grgeorić Vejzović u podcastu "Ajmo iskreno s Dorijanom Klarićem" otkrila je koji joj je u karijeri bio najgori projekt pa otkrila jedno negativno iskustvo s redateljicom. 

"Radili smo predstavu 'Richard III', ja sam tada igrala Lady Anne. Nije to lijepo možda reći, ali uistinu se s tom redateljicom nikako nisam slagala . To su te neke suradnje koje, kada odradiš, onda isto tako odrasteš na toj sceni i sreća u nesreći je da u umjetničkim krugovima ne postoji tzv. politička korektnost, umjetnici kada rade i stvaraju umjetnost da bi je zaista stvorili moraju biti potpuno iskreni", ispričala je.

"Mi smo napravili jednu predstavu koja nije tada igrala puno, možda ako smo je odigrali dvadesetak puta, puno sam rekla. To je bilo toliko teško, ta redateljica mi je brojala korake, da moram napraviti točno 12 koraka a, mislim, u jednoj glumačkoj temperaturi ponekad napraviš devet jer si energičan pa preletiš tu pozornicu", rekla je Bojana pa dodala:

"Jako je bilo teško, evo, priznala sam, taj projekt sam stvarno jedva čekala da izađe premijera i onda nekako glumac preuzme predstavu i igra ju kako može i nije mi mogla više iz gledališta brojati korake, ali i ti projekti su valjda potrebni kako bi čovjek naučio što će tolerirati, što neće tolerirati. Ja sam tad bila jako mlada glumica, imala sam 24 godine, ili 25", zaključila je Bojana.

Inače, Bojana je u braku s glumcem Enesom Vejzovićem u kojemu su dobili dvoje djece, sina Raula i kćer Zoe.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...