MODNA INSPIRACIJA: Severina nosi "uvrnuti" bikini koji voli tijelo u obliku pješčanog sata (FOTO)

Severina se trenutno nalazi na odmoru na otoku Vrniku kod Korčule te uživa u klasičnim morskim aktivnostima poput kupanja i sunčanja.

  • Žena

  • 20. Jul. 2024  

  • 0

Severina je na društvenim mrežama podijelila jednu modnu inspiraciju za odlazak na plažu.

Severina je na Instagramu objavila seriju fotografija s odmora na otoku Vrniku, a na kojima pozira u kombinaciji savršenoj za odlazak na plažu.

Na fotografijama nosi bikini poljske dizajnerice Magde Butrym čije su kreacije iznimno popularne među damama iz javnog života – iz Hrvatske i svijeta. 

Severina je odabrala komplet u boji bijele kave iz kolekcije Magde Butrym za proljeće/ljeto 2024. godine. Sastavljen je od uvrnutog bandeau grudnjaka i gaćica visokog struka ukrašenog dodatnim elastičnim materijalom.



Bikini je to napravljen od mješavine poliamida i elastana dostupan u veličinama od 34 do 42, a koji najbolje pristaje damama s raskošnim ženstvenim adutima, piše Zadovoljna.hr.

Magda Butrym bikini SS 2024 - 2Magda Butrym bikini SS 2024 - 2 (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Severina ga je nosila uz smeđi šešir predimenzioniranog oboda i kožnate sandale otvorenih prstiju iz talijanske modne kuće Gucci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...