VUČIĆEV TRABANT VULIN U NACIONALISTIČKOM ZANOSU VRIJEĐAO ALBANCE: "'Šiptari' žale zbog smrti višestrukog ubice"

"Ološ ostaje ološ", kazao je Vulin vrijeđajući albanski narod

  • Regija

  • 20. Jul. 2024  

  • 0

Potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da bi Faton Hajziri, da ga nije "stigao i likvidirao" srpski SAJ, "postao heroj nacije koja se nije pročula po piscima i slikarima, nego po narko-dilerima i ubicama bespomoćnih".

"Šiptari žale zbog smrti višestrukog ubice i kriminalca. Smrt srpskog policajca nisu stigli da proslave, jer je njihov robijaški heroj brzo ubijen", naveo je Vulin.

Ocijenivši kako "ološ ostaje ološ", Vulin je dodao kako se nada da EU neće tražiti da se obje strane uzdrže i da razumiju bol one druge strane.

U Loznici je u noći između srijede i četvrtka ubijen policajac Nikola Krsmanović (34), dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) teško ranjen, prilikom kontrole "mercedesa" tutinskih registracija.

Napadač Faton Hajrizi je prilikom izlaska iz vozila pucao iz pištolja, pogodivši Krsmanovića u grudi, a Ilića u rame, nakon čega je pobjegao.

Ubicu su jučer likvidirali pripadnici policije u okolini Loznice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...