OBJAVLJEN SNIMAK ČISTOG GLAMURA NA OBALI OKEANA: Brena i Boba otvorili vrata vile u Majamiju od 18 miliona dolara

Na sajtu za prodaju nekretnina možemo vidjeti da je procjenjena na skoro 18 miliona dolara.

  • Estrada

  • 21. Jul. 2024  

  • 0

Luksuzna vila bračnog para, muzičke zvijezde Lepe Brene i tenisera Slobodana Bobe Živojinovića u Majamiju završena je, a Blic je došao u posjed snimka kako izgleda luksuzno zdanje čija se vrijednost procjenjuje na 18.000 miliona dolara.

Naime, ovo je prvi put da se može vidjeti kako izgleda 600 kvadrata čistog glamura na obali okeana, ne samo spolja nego i unutra,

Prijema riječima izvora Blica, Živojinovići su odlučili da je prodaju iako im je Majami omiljeno mjesto boravka.

Na sajtu za prodaju nekretnina možemo vidjeti da je procjenjena na skoro 18 miliona dolara.

 Kada su novinari Blica zavirili u zdanje ove plažne ljepotice bilo im je jasno zašto najveće svjetske zvijezde žele da budu u ovom kraju Majamija, te da im kuće budu na samom okeanu kako bi iz jahti mogli da uđu u svoj dom.

Čak i dobrim matematičarima bilo bi teško da izbroje sve prostorije koje se nalaze u zdanju ovog para jer kuća ima više stotina kvadrata i skoro iz svake prostorije možete ući u onu susjednu, a najbolje od svega je što iz većine puca pogleda na okean.

Brenina i Bobina kuća posjeduje šest spavaćih soba, sedam kupatila, dvije kuhinje za one koje vole da spremaju, a za one koji više vole da partiju tu je bar pod vedrim nebom do kojeg se možete popeti liftom. S obzirom na to već godinama u medijima završavaju sva slavlja Živojinovića iz Beograda, vjerujemo da i pjevačica i sportista uživaju kako u kuhinji, tako i u dijelu za provod gdje se može napraviti jedna dobra mrsna pravoslavna svadba, sudeći po broju stolica, ležaljki i šankovima.

Travnjak na krovu i prostrani bazen samo su djelić luksuza, ali se čini da je ipak vrijednost kuće u poziciji koja je na samom okeanu.

– Boba je sam opremao čitavu kuću, naravno ne fizički već vizijom. Naručivao je namještaj iz Italije, ali on u tome uživa. Za godinu dana je više 15 puta išao u Majami zbog raznih stvari, ali je na kraju sve ispalo kako je želio – rekla je ranije Brena, prenosi Blic.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...