JELENA TRIVIĆ SE OBRUŠILA NA DODIKA: "Sram te bilo Milorade, izdajniče, konvertitu i bestidniče"

"Ovaj čin pomilovanja je najgrublja uzurpacija pozicije predsjednika Republike..."

  • Politika

  • 22. Jul. 2024  22. Jul. 2024

  • 1

Sramno je i za svaku vrstu osude čin pomilovanja raznih opskurnih likova od strane Milorada Dodika, poručila je Jelena Trivić, predsjednica Narodnog fronta. 

"Osim što je za ovih skoro 20 godina svoje vladavine omogućio sebi i kliki oko sebe da pljačkaju državne budžete na svim nivoima, što je firmama bliskim sebi omogućio da dobijaju poslove vrijedne stotine miliona maraka, ovaj čin pomilovanja je najgrublja uzurpacija pozicije predsjednika Republike, na koju je Dodik inače došao pljačkom izbora", navodi Trivić te ističe "da pomilovanje presuđenim licima, inače kadrovima SNSD-a, koja su zloupotrijebila službeni položaj i nanijela višemilionske štete Gradu Banjaluci i zdravstvenom sistemu Republike Srpske, kao i pomilovanja lica sklonih nasilju ne može se okarakterisati drugačije nego kao akt veleizdaje protiv naroda".

"Ono malo naroda kojeg je ostalo u Republici Srpskoj iz koje je zbog politike Milorada Dodika trećina ljudi potražila bolji život negdje u bijelom svijetu. 

Ovo je ujedno i Dodikov poziv svim kriminalcima da nesmetano nastave da pljačkaju i otimaju od naroda, jer čemu sudovi kad je Dodik tu da ih pomiluje?! 

Sram te bilo Milorade, izdajniče, konvertitu i bestidniče", poručila je Trivić.

Срамно је и за сваку врсту осуде чин помиловања разних опскурних ликова од стране Милорад Додик. Осим што је за ових...

Objavljuje Jelena TrivicPonedjeljak, 22. srpnja 2024.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...