NOVI SKANDALOZAN ISTUP VOŽDA IZ LAKTAŠA: "Lažni tribun, lažni patriota. Iskreni klevetnik, iskreni pohlepnik. Glasnik neistina, uživalac u..."

-U nedostatku argumenata i činjenica od Uzurpatora i njegovih saradnika čujemo novi talas uvreda i niskih udaraca na moj račun", poručio je Vukanović.

  • Politika

  • 25. Jul. 2024  25. Jul. 2024

  • 1

Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta Republika Srpska, ne prestaje s optužbama i uvredama na račun zastupnika u NSRS Nebojše Vukanoviće.

-Malo je ljudi koji su sazdani od toliko zlobe, zavisti i mržnje kao Vukanović. Lažni tribun, lažni patriota. Iskreni klevetnik, iskreni pohlepnik. Glasnik neistina, uživalac u nanošenju štete drugima. Odbačen od sredine, prezren od školskih drugova, nesnađen i neshvaćen. Opsjednut tuđim uspjehom, ljubomoran na svačiju sreću, poručio je Dodik.

Podsjetimo, Nebojša Vukanović je nedavno reagirao na Dodikove optužbe poručivši kako se vlast zaplela u svoje laži, spinove, spletke i intrige kao pile u kučine, i 2umjesto da čujemo odgovor na pitanje gdje su na tajnim računima skriveni novci, kakvo je njihovo porijeklo i kako su oni izneseni iz Republike Srpske, ili pozajmljeni i pod kakvim uslovima, u nedostatku argumenata i činjenica od Uzurpatora i njegovih saradnika čujemo novi talas uvreda i niskih udaraca na moj račun", poručio je Vukanović.

Kako je Vukanović odgovorio na ranije uvrede i optužbe Milorada Dodika pročitajte OVDJE!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...