„NALAZIMO SE U TEŠKOM TRENUTKU…“: Burne reakcije nakon iznenadnog dolaska Milorada Dodika u Trebinje…

Nakon nekog vremena svi komentari su obrisani, no bilo je prekasno.

  • Mini market

  • 07. Avg. 2024  07. Avg. 2024

  • 0

Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta Republika Srpska, iznenada je oko 23 sata helikopterom stigao u Trebinje, nakon čega je uslijedio niz sastanaka i okupljanja SNSD-ovih kadrova i pristalica.

Dodik je na društvenim mrežama objavio fotografije iz Hercegovine, ali ni ovoga puta nije prošlo bez komentara. Nakon nekog vremena svi komentari su obrisani, no bilo je prekasno.

-Trebinje očekuje završetak nove bolnice. Sa prof. dr Predragom Peškom razmijenio sam informacije o stanju projekta nove bolnice.

Slika

Njegova ljubav prema Trebinju i njegova dokazana stručnost obezbijediće da imamo bolnicu sa vrhunskom opremom i vrhunskim kadrom.

Jednom sam dao obećanje prof. Pešku da ću pratiti njegovu ideju za izgradnju bolnice.

Danas živimo naš san, poručio je Dodik.

-Ugodan razgovor pod platanima sa gradonačelnikom Mirkom Ćurićem o budućim planovima za ljepše i snažnije Trebinje.

Gradonačelnik i njegov tim ostavili su iza sebe mnoge uspješne projekte i pokazali sposobnost da upravljaju složenim procesima i projektima.

Slika

Svjedočim tome da je Trebinje puno turista iz svih regiona i želimo da ih u budućnosti privučemo još više, poručio je Dodik.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...