NIJE SE MOGAO SUZDRŽATI: Joe Biden zaplakao pred kamerama, pogledajte šta su mu skandirali...

"Volim svoju zemlju više i moramo sačuvati našu demokraciju. Ameriko, volim vas", dodao je.

  • Svijet

  • 20. Avg. 2024  

  • 0

Američki predsjednik Joe Biden održao je govor na nacionalnoj konvenciji Demokratske stranke u Chicagu na kojem će stranka potvrditi njegovu potpredsjednicu Kamalu Harris za kandidatkinju demokrata na predsjedničkim izborima u novembru.

Biden je prije nekoliko sedmica odustao od utrke protiv republikanca i bivšeg predsjednika Donalda Trumpa nakon pritisaka i brige oko njegovog zdravlja i sposobnosti da još četiri godine obavlja predsjedničku dužnost.

Noćas je na demokratskoj konvenciji održao govor, a nakon što ga je publika dočekala ovacijama, Biden je pustio suzu.

Biden je rekao da nema zle krvi s njegove strane prema demokratima koji su zahtijevali da odustane od predsjedničke utrke 2024., dok je još jednom izrazio svoju podršku za Kamalu Harris.

"Sva ta priča o tome kako sam ljut na sve ljude koji su rekli da bih trebao odstupiti - to nije istina", rekao je Biden, dok je gomila skandirala "Volimo te Joe". "Volim svoju zemlju više i moramo sačuvati našu demokraciju. Ameriko, volim vas", dodao je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...