OBJAVILA FOTOGRAFIJU: Kćerka Brucea Willisa progovorila o njegovom zdravstvenom stanju (FOTO)

Rumer Willis je odgovarala na pitanja pratitelja na društvenim mrežama, a jedno pitanje odnosilo se i na zdravstveno stanje Brucea Willisa.

  • Show

  • 24. Avg. 2024  24. Avg. 2024

  • 0

Holivudskom glumcu Bruceu Willisu (68) u februaru prošle godine dijagnosticirana je frontotemporalna demencija. Godinu dana prije dijagnosticirana mu je afazija - poremećaj govora. Zbog bolesti je odustao od glume te se potpuno povukao iz Hollywooda. Sada je njegova kći Rumer otkrila kakvo je glumčevo zdravstveno stanje.

Rumer Willis je odgovarala na pitanja pratitelja na društvenim mrežama, a jedno pitanje odnosilo se na zdravstveno stanje Brucea Willisa.  

altFoto: Screenshot Instagram

Rumer nije detaljno odgovarila, samo je objavila fotografiju na koju drži tatu za ruku te napisala:

"On je super. Jako ga volim. Puno Hvala."

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...