SERGEJ TRIFUNOVIĆ ODGOVORIO NA UVREDE: "Svaki Srbin sa dva grama mozga će se složiti sa Severinom"

Trifunović je reagovao na naslov iz medija koji prenosi Đukanovićevu poruku.

  • Regija

  • 26. Avg. 2024  26. Avg. 2024

  • 0

Srbijanski glumac Sergej Trifunović oglasio se na Twitteru komentarišući izjave Vučićevog saradnika te poručio: "Svaki Srbin sa dva grama mozga će se složiti sa Severinom".

Naime, advokat i poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović Đuka, kojeg opisuju i kao čovjeka koji je blizak Aleksandru Vučiću, pohvalio je potez granične policije koja je zadržala Severinu.

Između ostalog u reakciji na Twitteru je kazao: "Kravi srbomrzačkoj ćemo da zabranimo da uđe u Srbiju".

Trifunović je upravo reagovao na naslov iz medija koji prenosi Đukanovićevu poruku.

"Svaki Srbin sa dva grama mozga će se složiti sa Severinom i raditi na tome da se ovakvi srboblamantni papkari prognaju na njive di im je i mjesto", poručio je Sergej.

Podsjetimo, Severina Vučković je privedena u nedjelju uvečer na granici između Hrvatske i Srbije. Srbijanska policija, kako su naveli tamošnji mediji, "sprovela je uobičajenu proceduru ispitivanja, koja se primjenjuje na sve osobe čije izjave državni organi Srbije smatraju spornim".

Nakon razgovora sa nadležnim organima, Severini je odobren ulazak u Srbiju. Ipak, pjevačica je odlučila da se samoinicijativno vrati u Hrvatsku, umjesto da nastavi put u Srbiju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...