PIKSI SE SUOČAVA SA OTKAZIMA NAJVAŽNIJIH IGRAČA: Sa spiska uoči utakmica Lige nacija otpali Vlahović, Mitrović...

(...) Milinković-Savić.

  • Sport

  • 30. Avg. 2024  30. Avg. 2024

  • 0

Dragan Stojković, selektor Srbije, suočava se sa brojnim otkazima uoči utakmica Lige nacija.

Nakon Dušana Vlahovića, sa spiska su otpali Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić. Iako su Mitrović i Milinković-Savić saopštili kako su povrede razlog, malo ko u to vjeruje.

Nakon EURA od reprezentacije se oprostio kapiten Dušan Tadić.

Beogradski Kurir tako podsjeća da je ovaj dvojac za Al Hilal odigrao do sada sve utakmice.

"Uveliko smo pisali posle EURA o sukobu nekolicine igrača sa Stojkovićem. Posle svih ovih dešavanja potpuno je jasno da je sve to što se dešavalo - istina. Pojedini igrači su pričali između sebe da neće više da igraju za Srbiju dok je Stojković selektor, a ovakvim stvarima samo to potvrđuju", piše ovaj srbijanski portal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...