NEŠTO STARO I NEŠTO NOVO: Klasične kombinacije koje ćemo nositi na kraju ljeta i početku jeseni

Osam kombinacija koje ove sezone „prepisujemo“ od njih.

  • Žena

  • 30. Avg. 2024  

  • 0

Anti-trendovske kombinacije su idealan izbor za prelaznu sezonu. U pitanju su kombinacije koje nosimo iz godine u godinu i koje nam ne ostavljaju prostor za „grešku”, a pritom su sastavljene od klasičnih komada koje svako ima u ormaru i čija se kupovina uvek isplati.

Srećom, i dešavanja u modnom svijetu posljednjih sezona motivišu žene da ulažu u odjeću koja se lako kombinuje, pa su se i razne stilske ikone na kraju ljeta mahom okrenule klasičnim komadima sa modernim pomakom koje jako vješto stilizuju. Injournal.rs izdvaja osam kombinacija koje ove sezone „prepisujemo“ od njih.

Prsluk i farmerke

Ovo je jedna od onih klasičnih kombinacija na koju možete da se oslonite u gotovo svim dnevnim prilikama, a uz promjenu obuće i aksesoara lako može da se prilagodi i večernjem izlasku.

Duga haljina i čizme

Svijet je zauvijek zaljubljen u ovu boemsku kombinaciju. U duhu nove sezone, boho haljine sa karnerima se kombinuju sa kaubojskim ili dubokim kožnim čizmama.

Oversized majica i slip suknja

Možda prevelike majice i slip suknje jesu vodeći trendovi ovog ljeta, ali kada malo bolje razmislite shvatićete da je riječ o tandemu sa kojim nikad nema greške. Razumije se, ova kombinacija se uvijek nosi uz ravnu obuću.

Košulja i bermude

Klaisčna oksford košulja i teksas bermude momentalno nas vraćaju u 90-te, ali ovu kombinaciju volimo zato što je jako jednostavna i jako šik.

Atlet majica i pantalone

Neki klišei su to postali sa razlogom, a ova vanvremenska kombinacija je pravi dokaz za to. Njen najveći bonus je to što možete da ju nosite 24/7, kakav god dan imali ispred sebe.

Bijela majica sa natpisom i farmerke

Kada smo kod klišea, ne možemo da preskočimo ni ovu praktičnu outfit formulu koju rado nosimo iz godine u godinu. Bijela majica i farmerke oduvijek su bili najbolji prijatelji, a u duhu sezone biraju se modeli sa natpisima.

Oversized blejzer i mini suknja

Gole noge i dugi rukavi jedan su od mnogih favorita za kraj ljeta, a blejzer i mini suknja odavno su isprobana formula kojoj niko ne može da odoli i koja ne zna za vrijeme.

Koordinantni set

Koordinantni setovi sa košuljama i pantalonama uvijek su dobrodošli na kraju ljeta, jer se lako prilagođavaju različitim prilikama pa možemo da ih nosimo od jutra do večeri.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...