SVEČANA CEREMONIJA U PARIZU: Ismail Barlov nosit će zastavu Bosne i Hercegovine na zatvaranju Paraolimpijskih igara

Spreman je i doček u Sarajevu za paraolimpijce.

  • Sport

  • 08. Sep. 2024  

  • 0

Ismail Barlov nosit će zastavu Bosne i Hercegovine na zatvaranju Paraolimpijskih igara večeras u Parizu. Ismail je nastupio prvi put na Paraolimpijskim igrama te sa svojih 13 godina ušao u historiju jer je postao jedan od najmlađih osvajača medalje ikada. Drugi je najmlađi učesnik igara u Parizu te prvi sportista iz naše zemlje sa osvojenom medaljom u individualnim sportovima na Olimpijskim ili Paraolimpijskim igrama. 

Spreman je i doček u Sarajevu za paraolimpijce:

“Obavještavamo vas da je došlo do izmjene lokacije javnog dočeka reprezentacije Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci i našeg Ismaila Barlova. Doček u organizaciji Grada Sarajeva i Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo, održat će se u ponedjeljak u 15 sati ispred sarajevske Katedrale”, saopćeno je iz Odjeljenja za odnose s javnošću Grada Sarajeva.

Paraolimpijci Bosne i Hercegovine iz Pariza se vraćaju sutra sa dvije srebrene medalje, jednu je osvojio Barlov, a drugu reprezentacija u sjedećoj odbojci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...