VIŠE NEGO ZASLUŽENO: Ismail Barlov se vratio u školu, pogledajte kako su ga dočekali (FOTO, VIDEO)

Za Ismaila je snimljena i "posebna" pjesma koju su otpjevali svi prisutni, a dječak "velikog srca" je bio oduševljen i sve je proteklo u sjajnoj atmosferi.

  • Sport

  • 11. Sep. 2024  11. Sep. 2024

  • 0

Na nedavno završenim Paraolimpijskim igrama u Parizu oduševio nas je naš paraolimpijac Ismail Barlov.

Barlov je osvojio srebrenu medalju, a u ponedjeljak je stigao u Sarajevo gdje mu je upriličen fantastičan doček, kao i članovima reprezentacije naše zemlje u sjedećoj odbojci. Danas je također imao poseban dan.

Ismail Barlov Danas su učenici naše škole, uposlenici i roditelji dočekali našeg šampiona, osvajača srebrne medalje...

Objavljuje Peta osnovna škola IlidžaSrijeda, 11. rujna 2024.

Ismail je stigao u Petu osnovnu školu na Ilidži sa ruksakom kako bi nastavio školske aktivnosti, a dočekali su ga uposlenici škole te učenici. Stigao je uz pjesmu i ovacije prisutnih, što možete i pogledati u videoprilozima koji su Faktoru ustupljeni.

Za Ismaila je snimljena i "posebna" pjesma koju su otpjevali svi prisutni, a dječak "velikog srca" je bio oduševljen i sve je proteklo u sjajnoj atmosferi.

Ismail je prije par dana napustio 14 godina, a rezultati koje je do sada pokazao potvrđuju veliki talenat ovog dječaka. Svi vjeruju da će i u budućnosti ostvaivati velike rezultate, te da je ovo samo početak velike karijere.  

Barlov je rođen 5. septembra 2010. godine u Sarajevu. Rođen je sa TAR sindromom, rijetkim genetskim poremećajem koji karakteriše nedostatak radijusne kosti na podlaktici i dramatično smanjen broj trombocita. 

Šest godina se bavi plivanjem, a krajem aprila ove godine u Portugalu je postao prvak Evrope.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...