"JAVITE MI DA SMO POBIJEDILI": Milorad Dodik vjeruje u trijumf kandidata SNSD za gradonačelnike i načelnike (VIDEO)

"Svi vi morate zajedno sa mnom, a ja vas molim da to uradite, da priđemo svakom našem čovjeku, da slušamo, da čujemo šta govori, da znamo šta su njegove muke", proručio je Dodik

  • Politika

  • 08. Sep. 2024  

  • 0

"Ovo je pobjednički SNSD i pobijediće naši kandidati za gradonačelnik i načelnike. Pobijediće RS".

Poručio je ovo preko društvenih mreža Milorad Dodik, predsjednik SNSD.

"Okupimo se oko naših kandidata. Idite u vaše gradove i opštine i pobijedite. Javite mi da smo pobijedili", poručio je Dodik sa otvaranja kampanje SNSD u Banjaluci.

Istakao je kako kreću u još jednu pobjedu.

"Svi vi morate zajedno sa mnom, a ja vas molim da to uradite, da priđemo svakom našem čovjeku, da slušamo, da čujemo šta govori, da znamo šta su njegove muke", proručio je on.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...