BARBAREZ IZNENADIO NJEMAČKOG NOVINARA: Selektor nogometne reprezentacije BiH otkrio zbog čega je na tribine poslao...

U utorak BiH gostuje Mađarskoj u Budimpešti u drugom kolu.

  • Sport

  • 09. Sep. 2024  

  • 0

Njemački Bild piše o selektoru nogometne reprezentacije BiH Sergeju Barbarezu i razlogu zbog kojeg Dennis Hadžikadunić (26) nije konkurirao za meč u Nizozemskoj.

“Nismo bili sretni sa Dennisom iz sportskih razloga. Zato se naš trenerski tim odlučio da ga ne koristi za utakmicu protiv Nizozemske”, kazao je Sergej Barbarez njemačkim medijima.

Hadžikadunić je ove sezone standardan u HSV-u u prva četiri kola Bundeslige 2, gdje njegova ekipa igra promjenjivo. HSV je u prvom kolu pobijedio Koln u gostima, pa remizirao sa Herthom kući. Onda su izgubili od Hannovera u gostima, pa pobijedili Munster kući.

“To je samo trenutna odluka, svako ima drugu šansu”, kazao je Barbarez, te time poručio da na Hadžikadunića računa već za naredni ogled protiv Mađarske.

Podsjetimo, Nizozemska je pobijedila BiH sa 5:2 u prvom kolu Lige nacija.

U utorak BiH gostuje Mađarskoj u Budimpešti u drugom kolu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...