NEVJEROVATNA TRANSFORMACIJA: Zvijezdu hit serije napali zbog gubitka kilograma, svi se pitaju šta se krije iza toga (FOTO)

U popularnoj seriji je utjelovila plus-size tinejdžericu Kat.

  • Show

  • 09. Sep. 2024  09. Sep. 2024

  • 0

Američka glumica Barbie Ferreira, zvijezda "Euforije", je prije nekoliko mjeseci pokazala svoju nevjeroVatnu transformaciju o kojoj, od tada, njezini obožavatelji ne prestaju raspravljati.

U popularnoj seriji je utjelovila plus-size tinejdžericu Kat, a nedavno se pohvalila velikim gubitkom kilograma, nakon čega su brojni rekli kako izgleda neprepoznatljivo.

image

Barbie Ferreira kao Kat (Foto: Profimedia

Iako su ju neki fanovi pohvalili zbog novog izgleda, brojni su krenuli nagađati da je Barbie koristila popularni lijek za mršavljenje. Ipak, izvori bliski glumici su rekli kako je Ferreira skinula kilograme kako bi obnovila svoju karijeru nakon što je napustila hit seriju "Euforija", navodi Jutarnji list.

"Otkako je napustila ‘Euforiju‘, prilike su presušile za Barbie i znala je da je potrebna neka promjena kako bi održala dugovječnost", rekao je izvor za Daily Mail i dodao: "Kako biste dobili uloge u Hollywoodu, morate dobro izgledati i koliko god to plitko zvučalo, nažalost je istina. Smršavjela je kako bi obnovila svoju karijeru i bolje istaknula svoje talente. Ima tako snažan nagon za uspjehom u industriji i nevjerovatno je talentirana."

Nije poznato je li Barbie zaista koristila Ozempic, ali jedan insajder kaže da je Barbie spremna učiniti sve kako bi mogla "igrati seksi uloge".

"I ona želi imati mogućnost igrati seksi uloge i učinit će sve što je potrebno da u tome uspije. Ozempic može ponuditi stvarno jednostavan način da se to postigne", rekao je on. Drugi je izvor istaknuo da ne bi bilo iznenađenje da je Barbie krenula koristiti lijek za mršavljenje, tačnije lijek koji koriste dijabetičari.

"Bez obzira na to radi li se o Ozempicu ili je smršavjela na neki drugi način, obožava svu pozornost koju time privlači. Ipak, nikoga ne bi iznenadilo da je to Ozempic", rekao je.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...