TRENER BAYERNA VINCENT KOMPANY: "Sjećam se mečeva protiv Dinama, sve vrijeme sam trčao za Modrićem"

Trener Bayerna Vincent Kompany otkrio je razmišljanja uoči okršaja s zagrebačkim klubom.

  • Sport

  • 16. Sep. 2024  

  • 0

Dinamo gostuje kod Bayerna u utorak od 21 sat u sklopu prve utakmice ovosezonskog izdanja Lige prvaka.

Trener Bayerna Vincent Kompany otkrio je razmišljanja uoči okršaja s zagrebačkim klubom.

“Ovo je Liga prvaka i tu treba zaslužiti mjesto. Znate da je Dinamo ekipa koja je navikla pobjeđivati. Ima nekih sličnosti između Dinama i Bayerna. Obje momčadi su navikle pobjeđivati i osvojile su jako puno naslova prvaka u svojoj zemlji. Ali sutra smo na Allianz Areni, kod nas kući i idemo pobijediti. Ne radim razliku između utakmica. Isto igramo protiv Dinama i protiv Barcelone”, rekao je Kompany.

Kompany je igrao protiv Dinama s HSV-om 2007. godine.

“Dobro se sjećam utakmice s Dinamom. Morao sam trčati za Modrićem cijelu utakmicu. Je li Mandžukić bio tamo? Bio je tamo i Tadić. Ali imali smo i mi jako dobru ekipu i pobijedili. Bila je to jako dobra utakmica”, rekao je trener Bayerna.

Bayern ima problem s desnim bekovima.

“Stanišić će nam nedostajati, povrijedila su mi se dva desna beka. Prošle godine on je jedini naš igrač koji je osvojio naslov. Nedostajat će nam. Oporavit će se i nećemo ga siliti da se vrati. Neću se sad sažalijevati nad sobom i svojom momčadi zbog ozljeda i izostanaka. Igrat će tko bude mogao i svi igrači moraju dati najbolje od sebe”, zaključio je Kompany na konferenciji za medije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...