ŠETNJA KROZ NOVO SARAJEVO: SDP, NS i NiP zajedničkim druženjem pruzili podršku kandidatkinji za načelnicu Novog Sarajeva, Benjamini Karić

"Ponosno, dostojanstveno, hrabro i zajedno za naše Novo Sarajevo", napisala je Benjamina Karić.

  • Vijesti

  • 22. Sep. 2024  22. Sep. 2024

  • 0

Članovi SDP-a, Naše stranke i NiP-a su iskoristili sunčanu nedjelju za druženje u općini Novo Sarajevo, a kako bi pružili podršku Benjamini Karić u utrci za načelnicu ove općine. 

Fotografije s druženja je Karić objavila na društvenim mrežama uz poruku: "Ponosno, dostojanstveno, hrabro i zajedno za naše Novo Sarajevo!".

Druženju su prisustvovali brojni članovi i kandidati SDP-a za općinsko vijeće Novo Sarajevo. Oni su se okupili kod štanda SDP-a na Vilsonovom šetalištu. Također su kandidati Naše stranke danas imali svoj štand na šetalištu, a Benjamina Karić je i njih posjetila.

Druženje se nastavilo u bašti jednog od ugostiteljskih objekata u blizini, a kao podrška došli su i političari iz Trojke koji su iz drugih općina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...