RADE BOGDANOVIĆ PONIZIO PIKSIJA STOJKOVIĆA: „Veći je katolik od samog pape. To ne može izaći na dobro…“

"Čudne su mi izmjene i sastav. Ova djeca ne mogu dati svoj maksimum. Što trener može da upropasti igrača i majka sina jedinca, to je čudo", poručio je Bogdanović.

  • Šareni svijet

  • 16. Okt. 2024  16. Okt. 2024

  • 0

Rade Bogdanović, fudbalski analitičar, još jednom je odlučio da oštro govori o potezima Dragana Stojkovića Piksija, selektora Srbije, nakon poraza od 3:0 od Španjolske u Ligi nacija.

Poručio je Bogdanović da su Orlovi poniženi.

"Večeras je odlučila jako loša taktika i odabir igrača. Ne može se staviti igrač na poziciju koja nije u prirodnom okruženju. Jesmo izgubili, jesmo i poraženi, ali smo večeras malo i poniženi", rekao je Bogdanović i nastavlja

"Kad vam ekipa šutira svake tri minute, a da ga pritom ne ugroziš, to baca sjenu na sve. Nije trebalo ovako da izgleda, meni je neshvatljivo."

"Svaka utakmica mijenanje tima, tumbanje igrača, izmišljanje tople vode. Veći je katolik od samog pape. To ne može izaći na dobro. Neke funkcije u FS Srbije su mi neshvatljive."

"Zabrinjava za budućnost. Mi smo otišli po jedno iskustvo, ali nije moralo ovako da izgleda."

"Na ovoj utakmici realno niko ništa nije pokazao. Prevelik respekt, mijenjanje pozicija. Ovaj tim je neuigran, kao da ne težimo da napravimo nosioce igre i standardne reprezentativce."

"Imali smo jednu jedinu akciju na utakmicu, Mitar nije pogodio nakon ubacivanja Nedeljkovića, ali akcija je bila dobra. U istoj minuti Nedeljković izlazi iz igre, taman kad je dobio poleta. I nama su Španci zavrtjeli mozak u studiju svojim dodavanjima", ističe Bogdanović i dodaje:

"Čudne su mi izmjene i sastav. Ova djeca ne mogu dati svoj maksimum. Što trener može da upropasti igrača i majka sina jedinca, to je čudo", poručio je Bogdanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...