MELINA DŽINOVIĆ KONAČNO ODLUČILA DA SE OGLASI: Tajno napustila Srbiju, a sada je otkrila šta se dešava u njenom životu

Melina ne krije da je veoma ponosna, uprkos teškom periodu

  • Estrada

  • 16. Okt. 2024  16. Okt. 2024

  • 0

O odnosu Meline Galić, do skoro Džinović, i njene djece, priča se već mjesecima, a sve se pogoršalo nakon što smo otkrili da je par u procesu razvoda.

Haris i dizajnerka stavili su tačku na 10 godina dug brak iz kog imaju sina Kana i ćerku Đinu, a poznato je da je Melina u veoma lošim odnosima sa sinom, dok komunikacija sa nasljednicom varira, ali su trenutno u dobrim odnosima, piše Alo.rs.

To potvrđuje i činjenica da ju je Đina posjetila nakon što je tajno napustila Srbiju i preselila se na Azurnu obalu, a Melina se sada oglasila i otkrila detalje te posjete.

Galić je reklamirala svoj modni bred, a kao manekenka poslužila joj je upravo njena kćerka, kojoj su savršeno pristajale kreacije.

"Kakav prelijep dan... Ali samo kad imaš savršenu haljinu", piše u opisu ove objave, a fotografije su nastale u Monaku, tačnije Monte Karlu.

Đina očigledno pomaže majci i reklamira njene haljine, a Melina zbog svega ne krije sreću, uprkos teškom periodu.

Melina uživa u ljubavi sa bogatim biznismenom

Kako smo ranije pisali, Melina već nešto više od pola godine uživa u romansi sa dvije godine starijim biznismenom, otkrio je izvor za naš portal.

"Svima je jasno da je brak Melina i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako je njihov odnos počeo da se hladi mnogo prije nego je ona napustila porodičnu vilu, uspjela je da sakrije da je pravi razlog zbog kog je stavila tačku na taj brak muškarac kog je upoznala protekle godine i sa njim uplovila u romansu", otkrio je tada naš izvor koji priznaje da se radi o čovjeku koji već decenijama važi za jednog od najpoželjnih ljudi sa javne scene. 

"Osim što je moćan, uspješan i bogat, njen novi emotivni partner važi za najpoželjnijeg muškarca otkako se pojavio na sceni. Njegovo bogatstvo, moć i izgled bili su dovoljan razlog da osvoji Melinu koja je godinama bila nezadovoljna svojim brakom. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom, pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom, i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju - navodi izvor uz tvrdnje da se golupčići viđaju u njegovom luksuznom stanu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...