STIŽU PRVI DETALJI IZ ZAGREBAČKE BOLNICE: Direktor pronađen mrtav kod evakuacijiskih stepenica...

Ministar zdravstva Vili Beroš otkazao je sve obaveze i hitno se uputio na Rebro.

  • Hronika

  • Prije 4h  Prije 4h

  • 0

Direktor KBC-a Zagreb Ante Ćorušić smrtno je stradao pri padu u bolnici, a prema trenutno dostupnim informacijama, kolege su ga pokušale reanimirati, no nažalost, nije bilo uspjeha.

PU zagrebačka je potvrdila da su primili dojavu o događaju u bolnici, u kojem je jedna osoba smrtno stradala, no da se sve okolnosti još utvrđuju. U bolnicu je stigla policija te je u toku uviđaj. U međuvremenu stigle su prve fotorafije sa lica mjesta. 

altFoto: Josip Bandic / CROPIX

altFoto: Josip Bandic / CROPIX

Neslužbeno: Pronađen je kod evakuacijskih stepenica

Neslužbeno, hrvatski mediji saznaju od izvora iz bolnice da je direktor pronađen mrtav kod evakuacijskih stepenica koje vode prema njegovom uredu, stoga je moguće da se spotaknuo i pao niz stepenice.

Ministar zdravstva Republike Hrvatske Vili Beroš otkazao je sve obaveze i hitno se uputio na Rebro.

Trenutno iz bolnice nema više dostupnih informacija.

altFoto: Josip Bandic / CROPIX

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...