ALEKSANDAR JE PRVI PUT POKAZAO RODITELJE: "Mi Vučići ne znamo raditi jednu stvar..."

"Posljednjih dana, po već isprobanom receptu, kada ne znaju kako pobijediti one koji su uspješniji od njih, moji politički protivnici su krivca pronašli u mojoj majci Angelini", kaže Aleksandar Vučić

  • Regija

  • Prije 14h  Prije 14h

  • 1

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu s vremena na vrijeme podijeli detalje iz privatnog života, a sada je objavio i fotografiju sa svojim roditeljima, o kojima se ne zna mnogo.

“Majka i otac su me prvi put zajedno posjetili u zgradi Predsjedništva Srbije. Zahvalan sam im za svu brigu i ljubav koju su bratu i meni poklonili, kao i našoj djeci. Mi Vučići ne znamo dovoljno otvoreno pokazivati emocije, ali smo uvijek zajedno i to nam nitko ne može oduzeti.

Posljednjih dana, po već isprobanom receptu, kada ne znaju kako pobijediti one koji su uspješniji od njih, moji politički protivnici su krivca pronašli u mojoj majci Angelini. Opet su koristili najodvratnije riječi i laži, sve praveći se kako to radi samo jedan od njih, a to je baš onaj kojeg su svi tako zdušno podržavali u svakoj izjavi protiv moje obitelji”, napisao je.

Kleveta koja boli Vučića

Na kraju je poslao poruku onima koje naziva političkim gubitnicima. “Za mene su njihove obitelji i majke svetinja u koju nikada neću dirati, a vi, kako hoćete. Pobijedit ću vas svakako”.

Vučić se referirao na optužbe vlasnika Tabloida, Milovana Brkića, koji je iznio uvrede na račun Vučićeve majke, pišu srpski mediji. Vučića je nazvao i "vrhovnim bolesnikom". Dotični Brkić je ponovio klevetu da je Fahri Musliu, ugledni prištinski novinar, "biološki otac Aleksandra Vučića".

alt

Fahri Musliu i Aleksandar Vučić

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...