RADOVAN VIŠKOVIĆ NE ZNA GDJE UDARA: "Ovo je još jedan u nizu pritisaka na Republiku Srpsku..."

Premijer bh. entiteta Republika Srpska Radovan Višković komentirao je najave iz Tužilaštva Bosne i Hercegovine prema kojima bi Milomir Savčić mogao završiti u pritvoru.

  • Vijesti

  • 08. Avg. 2021  

  • 2

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da ročište koje je u predmetu protiv generala Savčića zakazano za sutra u Sudu BiH, još jedan u nizu pritisaka na Republiku Srpsku, kojih će, smatra, biti sve više.

Komentarišući navode da je ročište zakazano radi razmatranja prijedloga za određivanje pritvora zbog istupa u javnosti Savčića i komentiranja događaja iz proteklog rata, ističe da u medijima nije primjetio da je Savčić govorio mimo predmeta.

"Milomir Savčić samo radi svoj posao kao predsjednik Republičke boračke organizacije", kazao je Višković.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...