DIREKTNO U GLAVU: Na sjeveru Francuske Marine Le Pen pogođena jajetom, iz partije to ovako vide... (VIDEO)

Iz partije Marine le Pen saopštili su da je ovaj gest „marginalan“.

  • Šareni svijet

  • 03. Jun. 2022  03. Jun. 2022

  • 0

Predsjednička kandidatkinja krajnje desnice na posjlednjim izborima u Francuskoj Marine le Pen pogođena je u petak jajetom u lice u mjestu Sen-Amon-lez-O na sjeveru zemlje. Mediji su prenijeli da su se prije gađanja čule vulgarne psovke na njen račun.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Twitteru, Le Pen je pogođena jajetom usred lica poslije čega je savila glavu i prekrila lice kosom, ostavši u tom položaju.

Iz partije Marine le Pen saopštili su da je ovaj gest „marginalan“.

Liderka francuske krajnje desnice bila je gađana jajima i tokom predsjedničke kampanje. Tada je također pogođena u glavu, ali se čini da je pogodak bio blaži, prenosi N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...