PJEVAČICA UŽIVA NA ODMORU: Aleksandra Prijović nije otkrila lokaciju, ali mnogima je zapao u oko jedan detalj (FOTO)

Za razliku od luksuzne obuće u kojoj smo je navikli viđati na pozornicama, odlučila se za nešto udobnije tenisice.

  • Estrada

  • 31. Maj 2024  

  • 0

Nakon niza rasprodanih koncerata diljem regije, Aleksandra Prijović provodi vrijeme na odmoru sa sinom i suprugom, no još nije tačno otkrila ime destinacije.

Doduše, nerijetko dijeli fotografije s odmora, a njenim su obožavateljima za oči zapele njene tenisice.

image

Za razliku od luksuzne obuće u kojoj smo je navikli viđati na pozornicama, odlučila se za nešto udobnije tenisice, no i za njima je nastala prava pomutnja. Uz džemper, par sunčanih naočala i traperice, Prijović je obula tenisice brenda Brunello Cucinelli, luksuzne talijanske marke koja je sinonim za profinjen dizajn i udobnost, a model koji Aleksandra nosi je bež boje s debljim bijelim džonom, piše Jutarnji list.

Puna cijena ovih tenisica je 1950 eura, no sada su na akciji i koštaju 887,25 eura, stoji na službenim stranicama brenda.

image

Tenisice Aleksandre Prijović

  Screenshot/

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...