EFEKTNO IZDANJE: Nina Badrić ponovo oduševila stajlingom, ovaj put nosi haljinu s poznatim potpisom (VIDEO)

Za nastup u Kotoru pjevačica odabrala haljinu u kojoj je nemoguće proći neprimjećeno.

  • Žena

  • 19. Jul. 2024  19. Jul. 2024

  • 0

Nina Badrić priprema novi album i koncert u Areni Zagreb, a obožavatelji jedva čekaju... Crnogorski fanovi sada su imali priliku uživati u Nininom koncertu u Kotoru, a pjevačica je tom prilikom zablistala u efektnoj haljini.

Nakon što je nekoliko dana odmarala na elitnoj grčkoj destinaciji, gdje se družila s Vatrenim Josipom Juranovićem i njegovom suprugom Lanom te napunila baterije prekrasnim zalascima sunca, Nina se vratila poslovnim obavezama te priredila show u Crnoj Gori.

Za nastup u Kotoru pjevačica odabrala haljinu u kojoj je nemoguće proći nezamijećeno!

Riječ je o skupocjenoj haljini australskog brenda Zimmerman čija cijena iznosi čak više od 2.000 eura, no isplatilo se... Efektna haljina od 100%-tne svile ističe se jarkom bojom, ali i zanimljivim lepršavim krojem koji sjajno odgovara zaigranoj prirodi Nine Badrić, navodi Tportal.

Efektna haljina sjajno je istaknula i Ninin novi imidž s kratkom kosom, a ljubiteljica mode odlučila se i za velike naušnice s motivom morske zvijezde.

Outfit koji će se dugo pamtiti zaokružila i trendi Alaïa cipelama sa špicem u motivu srca, popularnim modelom koji je zaludio ljubiteljice mode.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...