VUKANOVIĆ ODGOVORIO NA UVREDE: "Gorica i Tata ponovo se upalili ali nema odgovora gdje su i čiji novci..."

-On se samo nadovezao na tvitove svoje kćerke, neformalnog portparola, a njegov tvit i status pokazujem u cijelosti, nadajući se da će on, ili premijer i ministarka finansija odgovoriti čiji je novac i gdje blokiran, kakvog je porijekla, poručio je Vukanović.

  • Vijesti

  • 24. Jul. 2024  

  • 0

Umjesto da odgovori na pitanje čije su pare i gdje su zarobljene, da li se radi možda o 200 miliona evra zarobljenih u Moskvi, kakvog su porijekla novci, da li se radi o kreditu, pozajmici ili možda crnom novcu koji potiče iz koruptivnih i kriminalnih aktivnosti, Uzurpator je nastavio da me lično napada, i dalje tvrdi sam tobože psihički bolesnik, što me raduje jer niskim udarcima pokazuje nemoć, strah i primitivizam, poručio je zastupnik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović.

-On se samo nadovezao na tvitove svoje kćerke, neformalnog portparola, a njegov tvit i status pokazujem u cijelosti, nadajući se da će on, ili premijer i ministarka finansija odgovoriti čiji je novac i gdje blokiran, kakvog je porijekla, poručio je Vukanović.

alt

DODIK: NIJE DOBRO KAD VUKANOVIĆ PRESKOČI TERAPIJU

-Nije dobro kada Vukanović preskoči terapiju. I kada je redovno uzima, njegovo ludilo je preveliko, a kada je preskoči, količina budalaština koju izgovori je epskih razmjera.Takav cirkusant i bolesnik je sramota Republike Srpske. Neostvareni detektiv, neostvareni novinar neostvareni političar Što je najgore, promašen kao čovjek. Klevetnik i štetočina. E baš takvom će bilo ko da kaže nešto važno, povjerljivo, ozbiljno. Vukanović je potvrda one narodne – nije bolest sve što boli!

Ne postoje nikakvi tajni računi, ne postoje nikakvi računi bilo gdje. To bi Vukanovićevi tutori Amerikanci odavno znali. Ne postoje nikakve tajne firme. Sve su to bolesne i bezobrazne konstrukcije. Postoje prijatelji koji hoće da pomognu i ponosan sam što imam takve prijatelje. Ali šta Vukanović zna o prijateljstvu i ekonomiji, poručio je Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...