CRNO-BIJELI SVIJET: "Emily u Parizu" vratila se na male ekrane, a o ovom izdanju sada svi govore (FOTO)

Četvrta sezona hit serije "Emily u Parizu" ovih dana stigla je na Netflix, a njezina glavna junakinja i ove sezone privlači pozornost upečatljivim modnim odabirima.

  • Žena

  • 22. Avg. 2024  

  • 0

Četvrta sezona popularne Netflixove serije "Emily u Parizu" stiže u dva dijela, prvi već 15. augusta, a drugi slijedi 12. septembra. Modne kombinacije glumačke postave i dalje su jedna od glavnih atrakcija.

Njezina glavna junakinja Emily Cooper (Lily Collins) ponekad djeluje nezrelo, no njezina modna odvažnost i životne avanture u Parizu i dalje su magnet za gledatelje.

U trećoj epizodi nove sezone Emily stiže na maskenbal, a njezino izdanje posebno je upečatljivo. Kreativni direktor brenda Nine Ricci, dizajner Harris Reed, za glavnu junakinju Netflixove hit serije stvorio je i efektnu, crno-bijelu haljinu na pruge, s dodatkom predimenzioniranog šešira.

Kako je jednom otkrio u razgovoru za Vogue, glumicu Lily Collins upoznao je 2022. godine, kada je prvi put preuzeo brigu o modnoj ostavštini francuske dizajnerice.

"Lily je ušla u ured i sjećam se da sam joj pokazao arhivu, pruge i crno-bijelu paletu. Poslala je neke slike Marylin Fitoussi, kostimografkinji u seriji, i bila je jako uzbuđena", izjavio je Reed, prenosi Tportal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...