MINISTAR MAGODA NAJAVLJUJE NEVIĐENI SPEKTAKL: Naše Sarajevo večeras će gledati cijeli svijet!

Nakon prošlogodišnjeg mega događaja sa dvojcem ARTBAT Vječna vatra i Titova ulica večeras ponovo postaje epicentar svijeta. Na balkonu Vječne vatre nastupiti švicarski duo, legende elektronske scene, Adriatique, poručio je Magoda

  • Društvo

  • 23. Avg. 2024  23. Avg. 2024

  • 0

Kantonalni ministar kulture i sporta Kenan Magoda, oglasio se na društvenim mrežama te predstavio događaje planirane za kraj Sarajevo Film Festivala.

"Dokazali smo i pokazali da smo od Sarajeva napravili epicentar kulturno zabavnog sadržaja. 

Filma i zabave tokom Sarajevo Film Festivala ne manjka, međutim najbolje smo sačuvali za kraj.

Nakon prošlogodišnjeg mega događaja sa dvojcem ARTBAT Vječna vatra i Titova ulica večeras ponovo postaje epicentar svijeta. Na balkonu Vječne vatre nastupiti švicarski duo, legende elektronske scene, Adriatique", poručio je Magoda.

Dodao je da večeras na Skenderiji u Heineken Summer Lounge nastupaju Stellar Dino Dizdarević i Insane.

"Na Ilidži kod našeg Nermina Muzura večeras će se održati koncert Zabranjenog pušenja. Music Zone Festival za svoje 10. izdanje i ove je godine organizirao odličan line up. Večeras nastupa popularna splitska grupa TBF - The Beat Fleet. 

Na Žutoj tabiji kod mog Irfana Čengića večeras će svečano biti zatvoren drugi festival sevdalinke Sarajevo Sevdah Fest "Sarajevo Sevdah Soiree" posjetitelje ce zabavljati svojim prekrasnim izvedbama sevdalinki Eldin Huseinbegović. 

Na Summetime Madness Festu, koji se održava na Trgu oslobođenja u Sarajevu, večeras će nastupiti Goca Trzan. Ovaj festival će biti zatvoren spektakularnim koncertom Dženan Lončarević 24. augusta.

Ponosan sam da će naše Sarajevo večeras gledati cijeli svijet. Večeras je noć koju ćemo dugo pamtiti", naveo je ministar Magoda.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...