LJETU JOŠ NIJE KRAJ: Bojana Gregorić Vejzović u maksi lepršavoj suknji na crveno-bijele pruge (FOTO)

Ljubiteljima mode nije promakla ni Bojanina odjevna kombinacija.

  • Žena

  • 03. Sep. 2024  

  • 0

Bojana Gregorić Vejzović još malo uživa na moru te je za vikend otišla na kratki odmor u Lovran. U idiličnom gradiću Primorsko-goranske županije glumica je uživala u prirodi i moru, a na svom Instagramu pokazala je djelić te ljetne atmosfere.

Bojana Gregorić Vejzović objavila je fotografiju na kojoj pozira ispred crkvice svetog Trojstva u Lovranu i fotografiju mora koje se pjeni te video snimku na kojoj glumica hoda kamenim putem okružena zelenim raslinjem.

Ljubiteljima mode nije promakla ni Bojanina odjevna kombinacija u kojoj dominira maksi suknja na crveno-bijele pruge.

Lepršavu suknju upotpunila je širokim crvenim remenom ukrašenim metalnim detaljima, a gore je nosila bijelu košulju bez rukava te veliku crvenu ogrlicu.

Još malo crvene boje glumica zagrebačkog kazališta Gavella dodala je s kožnom torbom hrvatskog brenda malaGbag, modelom prepoznatljivog oblika tetrapaka, te sa sunčanim naočalama debelih okvira crvene boje, navodi Zadovoljna.hr.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...