NOVI TRENER IRFAN BUZ NEĆE VODITI ROĐENE U TUZLI: "Borbenom i kvalitetnom igrom do pozitivnog rezultata"

Ova utakmica će novom treneru Buzu svakako poslužiti da što bolje upozna tim i stvori jasniju sliku o kvaliteti same ekipe.

  • Sport

  • 13. Sep. 2024  

  • 0

Nakon reprezentativne pauze nastavlja se takmičenje u okviru WWin lige Bosne i Hercegovine. U šestom kolu domaćeg šampionata fudbaleri Veleža će putovati na novo neugodno gostovanje, ovaj put u Tuzlu na megdan ekipi Slobode.

Sigurno je da su bodovi jako potrebni i jednoj i drugoj ekipi za ulazak u mirniju luku. Obzirom na važnost utakmice očekuje se tvrda utakmica bez previše rizika sa obje strane.

„Reprezentativnu pauzu iskoristili smo na najbolji mogući način, uspjeli smo osvježiti ekipu ali i vrijedno radili i pripremati se za sve ono što nas očekuje u nastavku prvenstva. U Tuzli nas očekuje jako teška utakmica, Sloboda nije niti malo naivan protivnik i trebat ćemo biti jako koncentrisani i spremni odgovoriti na sve zadatke koji nas očekuju. Borbenom i kvalitetnom igrom pokušat ćemo ostvariti pozitivan rezultat u Tuzli“, rekao je u najavi ovog meča pomoćni trener Rođenih Samir Merzić.

Fudbalski klub Velež jučer je imenovao i novog trenera. Riječ je o turskom stručnjaku Irfanu Buzu, koji zbog administrativnih razloga neće biti u mogućnosti debitovati na klupi Veleža na ovom gostovanju.

Ova utakmica će novom treneru Buzu svakako poslužiti da što bolje upozna tim i stvori jasniju sliku o kvaliteti same ekipe.

Pravdu na sutrašnjem meču dijelit će Sabrija Topalović iz Zenice sa pomoćnicima Mirzom Demirom (Kakanj) i Aleksandrom Smiljanićem (Laktaši), navodi Sport1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...