VRAG ODNIO ŠALU: Dodik u strahu od poraza na izborima -„Sarađivao sam sa Stanivukovićem bolje nego sa..."

Draško je neozbiljan dečko koji ne ispunjava obećanja, prevrtljiv, narcisoidan, neobrazovan i okružen lošim saradnicima, izjavio je Dodik.

  • Politika

  • 17. Sep. 2024  17. Sep. 2024

  • 0

-Vidim da je kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke Draško Stanivuković pustio svoju ekipu drugara i drugarica da moju šalu istrgnu iz konteksta kako bi pokušali da se spase nastupajućeg poraza na izborima u Banjaluci. Čudi me samo kako potcjenjuju inteligenciju građana Banjaluke i misle da će takvim stvarima da se spasu neminovnog poraza, koji je svakog dana sve očiglednijim, rekao je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

- Pošto je to odraz velike nervoze, red je da građanima Banjaluke i cijeloj javnosti direktno i otvoreno kažem zbog čega je Draško postao ovako besramno nervozan da se služi montažama i lažima. Draško je nervozan jer je prethodnih nedjelja i mjeseci u svojim privatnim razgovorima s članovima mog SNSD-a govorio da ima moju podršku za kandidaturu, nadajući se njihovim glasovima. Kao što je slagao mene da je sve u vezi s rekonstrukcijom kuće Milanovića u redu, tako je slagao i njih. Kada sam ja svom snagom ušao među narod, tako je Draško postao nervozan, poručio je nervozni Dodik, te dodao da je istina da je sa Draškom Stanivukovićem nekada imao bolju saradnju nego s nekim tradicionalnim koalicionim partnerima.

- Istina je i da je on postao gradonačelnik tako što je vikao okolo kako će sa nama ratovati, ali je na kraju sarađivao i s Vladom Republike Srpske i sa mnom. I moram priznati da sam na trenutak pomislio da je sazreo. Međutim, stvari poput skandala u vezi s kućom Milanovića, karticama prijateljstva, laži u vezi s podjelom placeva, nezakonitim korištenjem budžeta i aktivnostima njegovih drugara poput "Drine Trećine", učinile su nas odlučnim da Banjaluci ponudimo čovjeka koji je potpuna suprotnost njemu jer je u pitanju opstanak Banjaluke kao najvećeg grada RS, poručio je Dodik.

Dodik je rekao da je SNSD je državotvorna stranka i brana opstanku Republike Srpske.

- I kamen temeljac njenog razvoja i garancija da ćemo i u najtežim vremenima pronaći rješenje za naš narod. PDP je "prevara do prevare" i to najbolje pokazuju mandat i nedjela Draška Stanivukovića i njegovih "Trećina".  Draško je neozbiljan dečko koji ne ispunjava obećanja, prevrtljiv, narcisoidan, neobrazovan i okružen lošim saradnicima, izjavio je Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...