MARINIKA TEPIĆ ANI BRNABIĆ: "Da li ste pri sebi? Sa strankom nacističkog oficira jačate odnose?"

Predsjednica Skupštine, kako prenose mediji, sastala se sa delegacijom Slobodarske partije Austrije, na čelu sa šefom delegacije te partije u Evropskom parlamentu Haraldom Vilimskim.

  • Regija

  • 17. Sep. 2024  

  • 2

Marinika Tepić, potpredsjednica Stranke slobode i pravde, reagovala je danas povodom vijesti da se predsjednica Narodne skupštine Ana Brnabić sastala početkom septembra sa predstavnicima Slobodarske partije Austrije (FPO). Ona je Anu Brnabić upitala „sa ovom strankom nacističkog oficira jačate odnose?“

„Jeste vi pri sebi Ana Brnabić. Sa ovom strankom nacističkog oficira jačate odnose? Čiji mladi kopiraju naci-propagandu? Koje se kloni sav civilizovani svet? Jel to preporuka Ivice Tončeva? Za „bečka posla“ pred izbore? Pošto mu je ovaj mladi desno zet? A tepaju mu „mali Hitler“, napisala je Marinika Tepić na društvenoj mreži X uz vest da se Ana Brnabić sastala sa članovima Slobodarske partije Austrije i razgovarala o jačanju parlamentarne demokratije.

Predsjednica Skupštine, kako prenose mediji, sastala se sa delegacijom Slobodarske partije Austrije, na čelu sa šefom delegacije te partije u Evropskom parlamentu Haraldom Vilimskim.

Ana Brnabić je tada gostima iz Austrije poželjela dobrodošlicu u Srbiju i istakla da je jedan od njenih prioriteta jačanje parlamentarne diplomatije, te da se nada bližoj saradnji u narednom periodu, saopštila je Narodna skupština.

Delegacija FPO izrazila je želju za produbljivanjem saradnje sa Srbijom i očekivanja da će u budućnosti dodatno osnažiti prijateljske odnose sa Srbijom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...