FOTOGRAFIJE, CVIJEĆE, PORUKE…: Fanovi širom svijeta opraštaju se od britanskog muzičara Liama Paynea, evo kako to rade u New Yorku (FOTO, VIDEO)

Rita Ora je prije nekoliko dana imala koncert u Japanu na kome je izvela njihovu zajedničku pjesmu “For You”.

  • Show

  • Prije 13h  Prije 13h

  • 0

Nekadašnji član benda "One direction", Liam Payne izgubio je život prošle sedmice na tragičan način. 31-godišnji britanski pjevač preminuo je 16. oktobra kada je pao s trećeg sprata balkona hotela u glavnom gradu Argentine - Buenos Airesu.

Od njega se ovih dana opraštaju porodica, prijatelji i obožavatelji širom svijeta.

Ispred hotela u Buenos Airesu u kome se dogodila ova tragedija okupili su se obožavatelji gdje su palili svijeće.U Washington Square Parku u New Yorku danas se opraštaju mnogobrojni fanovi ostavljajući cvijeće, fotografije i pisma Liamu Payneu.

altFoto: Slobodna Bosna

Liam ima sina Beara koga je dobio s pjevačicom Cheryl Cole 2017. godine. Payne je bio britanski pjevač i nekadašnji član britanskog boy-benda "One Direction". Svjetsku slavu stekao je nakon učestvovanja u britanskom X Factoru 2008. godine.

S bendom je Payne izdao pet albuma. Nakon toga, Liam započinje solo karijeru, a već 2019. objavljuje svoj prvi solo album u kojem dolazi do saradnje sa pjevačicom Rita Orom. Sa njom je snimo i soundtrack za nastavak filma “50 nijansi sive”.

Rita Ora je prije nekoliko dana imala koncert u Japanu na kome je izvela njihovu zajedničku pjesmu “For You”.

"Shrvana sam. Imao je najbolju dušu, nikad je neću zaboraviti. Toliko sam voljela raditi s njim - bilo je takvo zadovoljstvo biti s njim na pozornici i izvan nje. Ova tragična vijest slama mi srce. Šaljem svu svoju ljubav i molitve njegovoj porodici i voljenima”, napisala je pjevačica na Instagramu.

Naša pjesma ''For You'' sada za mene dobiva potpuno novo značenje", dodala je Rita Ora.

S.G.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...