U RUSIJI BIJESNI ZBOG IZVJESTIOCA UN-a: "Priredili ste farsu"

Specijalni izvjestioci Vijeća za ljudska prava UN-a priredili su farsu u Ženevi povodom navodnog trovanja ruskog opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, izjavila je danas na brifingu portparolka Ministarstva vanjskih poslova Maria Zakharova.

  • Svijet

  • 04. Mar. 2021  05. Mar. 2021

  • 0

"Žao nam je što su specijalni izvjestioci UN za ljudska prava, čiji bi rad prije svega trebalo da karakteriše nepristrasan pristup i oslanjanje na činjenice, došli do banalnih i nepotvrđenih optužbi od bilo koga", rekla je Zaharova, prenio je TASS.

Ona je pozvala Savjet za ljudska prava UN da obrati pažnju na "neprimereno ponašanje govornika koji su priredili farsu u Ženevi"

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...