VUKANOVIĆ GLEDA I NE VJERUJE: Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić planira...

Pitanje je kako Stevandić sa kupljena 4 poslanika može da radi šta hoće u Skupštini i diktira SNSD-u, čiji klub je 7 puta veći, zašto Žunić i Ljubojevićka, kao i „koalicioni partneri“ ćute i trpe poniženja ili planiraju da dobiju dio kolača u zapošljavanju, pita se Vukanović.

  • Vijesti

  • 20. Jun. 2024  20. Jun. 2024

  • 0

Predsjedniku Narodne skupštine Republike Srpske očito su malo tri savjetnika pa planira da angažuje još nekoliko, te zaposli još svojih partijskih stručnjaka iz Ujedinjene Srpske, kako bi mu zloupotrebom javnih resursa, skupljali glasove pred lokalne izbore da bi nekako prešao cenzus u Banjaluci, poručio je zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović.

-Danas od 11 časova je zakazana sjednica Predsjedništva Narodne skupštine Republike Srpeke na kojoj će biti govora o davanju saglasnosti Stevandiću da izvrši promjenu Pravilnika i novu sistematizaciju radnih mjesta, kako bi mogao da primi nove radnike na namještenim konkursima.

alt

Istovremeno se i dalje krši Poslovnik, opozicija i najveći opozicioni Klub Srpske demokratske stranke nemaju potpredsjednika Narodne skupštine, jer vlast to ne želi, a o odnosu prema Klubu za pravdu i red ne treba trošiti riječ jer je njegova neskrivena mržnja prema nama, kršenje svih mogućih normi, zakona, Poslovnika i pravila, do sada nezabilježena u parlamentu. Pitanje je kako Stevandić sa kupljena 4 poslanika može da radi šta hoće u Skupštini i diktira SNSD-u, čiji klub je 7 puta veći, zašto Žunić i Ljubojevićka, kao i „koalicioni partneri“ ćute i trpe poniženja ili planiraju da dobiju dio kolača u zapošljavanju.

O ovom pitanju, skandalu sa formiranjem delegacije bez opozicije Narodne skupštine Republike Srpske na „Svesrpskom Saboru vlasti“ u Beogradu, drskosti, samovolji i bezobrazluku Stevandića i drugim pitanjima biće riječi na sjednici Kolegijuma koja počinje tačno u podne, poručio je Vukanović,

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...